ROKOMET JE NAZAJ!

Vlada je z včerajšnjim dnem sprostila tudi nekatere športne aktivnosti. Po odloku, ki naj bi veljal do petka, se v pogon vračajo VSI športniki. Vse nadaljnje ukrepe in sprostitve let teh bomo ažurno objavljali na naših socialnih kanalih.

Z jutrišnjim dnem se v dvorano vračajo tudi mlajše igralke našega pogona. Do nadaljnjega bo vadbeni proces zaradi trenutne epidemiološke slike prilagojen.

Igralke bodo svoje treninge opravljale v skupinah po deset. Na vsako skupino bo prisoten strokovni delavec oz. trener. Igralke morajo med seboj držati priporočeno razdaljo dveh metrov, tako da bodo treningi do nadaljnjega brezkontaktni.

Starše igralk prosimo, da dekleta v športni objekt, kjer poteka trening vstopajo same, brez vašega spremstva. Otroke bodo na vhodu pričakali trenerji. Prav tako otroci sami zapuščajo športni objekt. Do prihoda v garderobe je obvezna uporaba mask.

Za vse informacije se lahko obrnete na igralkinega trenerja ali pa se oglasite na klubski email: zrk.mlinotest.ajdovscina@gmail.com