POSTANI MLINARKA!

Dovolj je posedanja na kavču in učenja preko zooma. Čas je za šport! Čas je za rokomet. Pridruži se naši rokometni šoli, ki je zaradi uspešnega in kvalitetnega dela med najboljšimi v Sloveniji.

Nikoli premajhne za sanje in zmage. To je slogan našega kluba, kateremu bomo v naslednjem mesecu namenili ogromno pozornosti, da se čim več deklic in deklet vključi v šport. Rokometna igra je zaradi svoje hitrosti, dinamičnosti in neprevedljivosti izjemno popularna. Rokometna Slovenija je do sedaj proizvedla veliko število vrhunskih rokometašev in rokometašic. Navsezadnje je rokomet najuspešnejša ekipna športna panoga v Sloveniji po osvojenih medaljah na velikih tekmovanjih!

Tradicija Ženskega rokometnega kluba Mlinotest sega globoko v prejšnje desetletje. Ajdovščina je bila vedno poznana po izjemnem delu v mladinskih kategorijah iz katere so in še vedno prihajajo reprezentantke.

Nič drugače ni sedaj. Potem ko je bil naš klub najboljši v tekmovanju mladih v državnem prvenstvu v sezoni 2013-2014 in leto kasneje še tretji, smo v zadnjem obdobju kvaliteto dela dvignili na višji nivo, z dodatnim kvalitetno usposobljenim strokovnim kadrom. Pohvalimo se lahko z večjim številom reprezentantk v vseh selekcijah državne reprezentance. Odraz vsega je tudi naša članska ekipa, ki je že vrsto let v samem vrhu prvoligaške konkurence. Še posebej v zadnjih dveh sezonah, ko so Mlinarke edine, ki lahko držijo korak s serijskimi državnimi prvakinjami Krimom iz Ljubljane.

Torej, kaj še čakaš? Izpolni prijavnico in se vpiši v najboljšo rokometno šolo daleč naokoli. Ob vpisu te čaka prav posebno presenečenje in sicer brezplačna enomesečna vadba in pa super majica.

Ob vpisu te čaka super presenečenje
NIKOLI PREMAJHNE ZA SANJE IN ZMAGE. POSTANI MLINARKA!