POLN ”PLAC” POZDRAVIL SREBRNE MLINARKE!

Sobota je bila rezervirana za največji festival testenin v Sloveniji – Pašta Fešta. Slednjega že nekaj let organizira generalni sponzor kluba Mlinotest. V sklopu praznika so svoje zaslužene minute slave bile deležne tudi Mlinarke.

Za nami je ena najuspešnejših sezon za ajdovski ženski rokomet. Drugo mesto v prvenstvu in tretje mesto v pokalu Slovenije, sta vsekakor dosežka vredna velikega spoštovanja. Zaradi vseh predstav, ki so jih letos na parketu prikazale Ajdovke, so si tudi zaslužile sprejem in podelitev medalj v taki veličini.

Mlinarke je pozdravila več tisoč glava množica.

Na Lavričevem trgu se je skozi celoten dogodek zbrala več tisoč glava množica, ki je uživala v najboljši Mlinotestovi pašti. Nekaj po 13. uri pa so na osrednjem odru, glavno besedo imele Mlinarke. Srebrne medalje okrog vratu sta jim podelila župan občine Ajdovščina, Tadej Beočanin in predsednik uprave Mlinotesta, Danilo Kobal. Slednjemu je kapetanka kluba Nuša Fegic izročila veliko skupinsko fotografijo s podpisi vseh akterjev, ki so sodelovali pri uspehu.

Župan občine Ajdovščina Tadej Beočanin in predsednik uprave Mlinotest d. d. Danilo Kobal.

V krajšem nagovoru se je predsednik Mlinotesta, Danilo Kobal zahvalil za izjemne rezultate in v isti sapi dodal, da gredo Mlinarke v naslednji sezoni v boj tudi v evropsko tekmovanje, ter povabil vse simpatizerje kluba, da se po poletnem oddihu znova srečamo na Policah, ko se bodo pričeli boji v novi rokometni sezoni.