MLINARKE V NOVO MESTO ODHAJAJO PO ZMAGO

Ogrevanja je konec. Jutri se namreč prične zares tudi v 1.A DRL. Ajdovska zasedba pod vodstvom Aleksandra Lapajneta gostuje v Novem mestu, pri tamkajšnji ekipi Krke. Že na samem uvodu prva resnejša preizkušnja za Mlinarke.

Rokometašice Mlinotesta so pred prvo tekmo dobro razpoložene. Poškodb pravzaprav ni, le Nadja Pejović še vedno okreva po operaciji rame. Trener domačega moštva Lapajne si s tem veliko ne beli glave, saj razpolaga kar z 22-imi igralkami. Punce bodo morale derbi odigrati maksimalno angažirano, borbeno in potrpežljivo. V ten primeru rezultat nebo izostal.

Pred večernim treningom smo zunanjo igralko Špelo Ferfoljo vprašali, kaj se ji roji po glavi pred jutrišnjem gostovanju v Novem mestu: ”Komaj čakamo, da se po pripravah sezona začne. Energija in vzdušje v ekipi sta odlični. Vsi smo v velikem pričakovanju na jutrišnji derbi. Zavedamo se, da tekma še zdaleč nebo enostavna, zato smo pripravljene na pravo borbo od začetka tekme tako v napadu, kot v sami obrambi, ki bo vsekakor ključnega pomena. Verjamem v ekipo in vem, da bomo dale vse od sebe, vi pa za nas stiskajte pesti,” je dejala Ferfoljeva, za katero bo to že sedma sezona v članskem dresu Mlinotesta.

Srečanje se bo pričelo jutri, 16.9.2017 ob 19:00.