Uradno srečanje pred pričetkom nove sezone

Rokometašice, strokovni štab in uprava Ženskega rokometnega kluba Mlinotest, se je zbrala na uradnem srečanju pred začetkom nove sezone.

V lepem in mirnem ambientu v prostorih Faladurja v Palah je najprej navzoče pozdravil predsednik kluba Ivan Vodopivec. Zahvalil se je generalnemu sponzorju Mlinotestu za vso podporo, ki jo slednji nudi klubu in obenem igralkam zaželel obilo dobrih iger v prvenstvu. Predstavil je tudi novo strokovno vodstvo s trenerjem Aleksandrom Lapajnetom na čelu.

Zbrano družbo je nato nagovoril še predsednik uprave generalnega sponzorja Mlinotest Danilo Kobal. Dejal je, da Mlinotest čvrsto stoji za klubom, ter da novemu trenerju in njegovim varovankam popolnoma zaupa. Ob koncu govora jim je zaželel čim manj poškodb in veliko odličnih rezultatov. Na koncu protokolarnega dela je Matjažu Črnigoju, za njegovo večletno delovanje v klubu izročil spominsko plaketo.

Izjavo za javnost je podala tudi krožna napadalka Taja Čajko. Na vprašanje kakšna so pričakovanja pred prvo tekmo s Krko in kako se je ekipa vklopila v sistem novega trenerja je dejala: ”V Novem mestu pričakujem težko srečanje. Zagotovo bomo punce dale vse od sebe, da v Ajdovščino prinesemo zmago. Zadnja dva tedna odkar imamo novega trenerja se kaj drastičnega ni spremenilo, saj je Aleksander Lapajne že prej kot strokovni sodelavec pomagal bivšemu trenerju Vidmarju. Punce smo ga že dodobra spoznale, tako da nimamo nobenih težav s prilagajanjem. Vse navijače pa že sedaj vabim, da nas pridejo spodbujati 23.9.2017 ob 20h, ko v dvorani na Policah, na prvi domači tekmi, gostimo državnega prvaka Krim Mercator.”

Klub je tudi naznanil, da je podpisal pogodbo z novo športno blagovno znamko Erima. Moštvo se bo prvič v novi opremi predstavilo na dnevu gospodarstva v Ajdovščini INCASTRA, ter nato na prvi domači prvenstveni tekmi.

foto: RF Robert Ferjančič