Erima je nova športna opremljevalka našega kluba

Ajdovski ženski rokometni klub je pred prvo domačo tekmo v novi tekmovalni sezoni naznanil novega športnega opremljevalca. To je postala športna blagovna znamka Erima.

Mlinarke so se tako pridružile hitro rastoči Erima skupini, saj priznano nemško blagovno znamko do sedaj  v tujini že nosijo vrhunske ekipe kot so: nemška rokometna velikana SG Flensburg Handewittt in Rhein-Neckar Lowen, francoski rokometni klub HBC Nantes, nemški nogometni klub FC Köln, švicarska rokometna reprezentanca, avstrijska olimpijska reprezentanca ter mnogi drugi klubi.

Nič drugače pa ni niti v Sloveniji, kjer poleg raznolikih manjših športnih ekip, podjetij, šol in posameznikov, Erima opremo ponosno nosijo tudi rokometni klubi  Koper, Ormož, Slovenj Gradec, Dobova, SVIŠ, Grosuplje, Škofljica, Jadran-Kozina, Velika Nedelja, Jadran Bluemarine in Naklo. 

Predsednik kluba Ivan Vodopivec je ob podpisu pogodbe dejal: ”Veseli smo, da smo se za sodelovanje dogovorili s športno blagovno znamko Erima. Dekleta so opremo označila za odlično, tako iz estetskega vidika, kot tudi iz vidika kakovosti materiala. Njihovo sodelovanje s svetovno znanimi klubi in reprezentancami le potrjuje, da gre za zelo kvalitetno znamko, tako da upam v večletno uspešno sodelovanje”.

ŽRK Mlinotest bo svojo novo opremo predstavil na prvi domači tekmi proti aktualnim prvakinjam Krim Mercatorju. Srečanje je na sporedu v soboto, 23.9.2017 ob 20:00 v športni dvorani na Policah. Sezonske karte so že na voljo v Oaza sport baru.