NOVA SEZONA, NOVI VPISI V ROKOMETNO ŠOLO

Poletja je konec in šola je spet tu. Z novim šolskim letom te vabimo, da se nam pridružiš in poskusiš z igranjem rokometa. Rokometna igra je zaradi svoje hitrosti, dinamičnosti in neprevedljivosti izjemno popularna. Rokometna Slovenija je do sedaj ‘proizvedla’ veliko število vrhunskih rokometašev in rokometašic. Navsezadnje je rokomet najuspešnejša ekipna športna panoga v Sloveniji po osvojenih medaljah na velikih tekmovanjih.

Tradicija Ženskega rokometnega kluba Mlinotest sega globoko v prejšnje stoletje. Ajdovščina je bila vedno poznana po izjemnem delu v mladinskih kategorijah, iz katerih so in še vedno prihajajo reprezentantke.

Nič drugače ni sedaj. Potem ko je bil naš klub najboljši v tekmovanju mladih v državnem prvenstvu v sezoni 2013-2014 in leto kasneje še tretji, smo v zadnjem obdobju kvaliteto dela dvignili na višji nivo, z dodatnim kvalitetno usposobljenim strokovnim kadrom. Pohvalimo se lahko z večjim številom reprezentantk v vseh selekcijah državne reprezentance. Odraz vsega je tudi naša članska ekipa, ki je že vrsto let v samem vrhu prvoligaške konkurence. Še posebej v zadnjih treh sezonah, ko so Mlinarke edine, ki lahko držijo korak s serijskimi državnimi prvakinjami Krimom iz Ljubljane.

Torej, kaj še čakaš? Pridruži se naši rokometni šoli, ki velja za eno izmed najboljših daleč naokoli.

Vpis v našo rokometno šolo najdeš na sledeči POVEZAVI.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki: 041-485-068 (Anja Bratina)