JAN ŽBOGAR PREVZEMA DIRIGENTSKO PALICO ČLANSKE EKIPE

Koronakriza je žal pustila posledice tudi v naši članski zasedbi. Dosedanji trener Miha Mohorčič je moral zaradi službenih razlogov (začasno) prekiniti pogodbo z ajdovskim prvoligašem.

Strokovno vodstvo in UO Mlinotesta je moralo tako čez noč poiskati novo rešitev, ki bi bila najbolj optimalna za nadaljnji potek do sedaj zelo uspešne sezone. Glavni trener Miha Mohorčič, ki je poleg vodenja glavne ekipe, opravljal tudi vratarske treninge, se zaradi službenih obveznosti začasno poslavlja. Mohorčič je zadnji dve sezoni opravljal vlogo pomočnika glavnega trenerja, letos pa je prvič kot samostojni trener vodil prvoligaško žensko člansko ekipo.

Miha Mohorčič

Prvouvrščeno moštvo na nepopolni prvoligaški lestvici je prevzel 33-letni Jan Žbogar, sicer do sedaj prva desna roka Mohorčiča. Žbogarju bosta v pomoč nepogrešljivi Aleksander Lapajne in pa Alojz Turk, ki bo prevzel delo z vratarkami.

Jan Žbogar je tako v soboto že vodil Mlinarke v Celju in debitiral s prepričljivo zmago 19:31.

Klub se Mihi Mohorčiču zahvaljuje za vse dosedanje dosežke in opravljene naloge, ter upa, da se po končani epidemiji poti znova srečajo.