Ajdovke danes zaključujejo uspešno sezono

Rokometašice ajdovskega Mlinotesta bodo danes ob 18.00 v Ljubljani odigrale še zadnjo tekmo končnice za prvaka. Trenutno tretjeuvrščenemu moštvu v državi bo nasproti stal novi stari prvak RK Krim Mercator. Z dvournim zamikom (20.00) se bosta v Novem mestu pomerili še ekipi Krke in Žalca. 

Prav zadnje omenjeno srečanje bo imelo večjo težo, saj bo neposredno odločalo o končni razvrstitvi na prvenstveni tabeli. Pred zadnjim krogom je vse jasno kar se tiče prvega in drugega mesta, medtem ko Krko in Mlinotest loči le ena točka. Gleda na to, da imajo Mlinarke skorajda nične možnosti za uspeh na Galjevici, pa Novomeščanke potrebujejo zmago v dvoboju proti Žalcu za končno 3. mesto.

Anja Bratina

Anja Bratina (vratarka): ”V zadnjo tekmo sezone s slovenskim prvakom Krimom iz Ljubljane, ki letos ni oddal točke odhajamo povsem neobremenjeni. Za zaključek sezone bomo skušali odigrati sproščeno srečanje ter prikazati všečno predstavo. Na drugi tekmi med Krko in Žalcem pričakujem hud boj za vsako žogo, odločale bodo malenkosti. Najbrž pa ni skrivnost, da bomo Mlinarke tokrat pesti stiskale za ekipo Zelenih dolin iz Žalca, saj nam njihova zmaga prinaša končno tretje mesto v državnem prvenstvu.”

 

 

 

Lestvica 1.A DRL (pred zadnjim krogom – Liga za prvaka)