PRIDIH MLINARK V SLOVENSKI REPREZENTANCI!

Slovenska ženska članska rokometna reprezentanca je bila v pokalu EHF Euro v dveh tekmah boljša od Severne Makedonije. Na gostovanju v Skopju so maloštevilčne izbranke Dragana Adžića z izjemno borbenostjo in odličnim vstopom v drugi polčas gostiteljice odpravile s 27:20.

Tekma je imela znova precej ajdovskega pridiha. Rokometni klub Mlinotest so zastopale Ana Abina (zadela dvakrat), Nuša Fegic in prvič Urša Zelnik, na tekmi pa je zaigrala tudi Dominika Mrmolja. Slednja je zadela enkrat, a se nato žal poškodovala. Prav tako zaradi poškodbe na tekmi ni nastopila Maja Svetik

Vesela sem, da smo se s soigralkami držale dogovorov, ki smo jih sklenile s trenerjem. V napadu smo igrale dobro, v obrambi pa prikazale pravi žar in borbo. To nam je prineslo lepo zmago.

Urša Zelnik

Slovenke se bodo v zadnjem sklopu tekmovanja aprila pomerile s Črno goro, dvoboj pa bo odločal o drugem mestu v pokalu EHF Euro. Obe reprezentanci imata pred zadnjima medsebojnima tekmama po štiri točke. Tekmovanje je že osvojila Norveška, ki je pri osmih točkah, bera Makedonk pa tudi po četrti tekmi ostaja prazna.

Veselje Slovenk po zmagi nad Severno Makedonijo