Podprvakinje bo v naslednji sezoni vodil Mohorčič!

Trenerska sestavljanka za naslednjo člansko sezono  je popolnjena. Poglavar ajdovske barke bo v sezoni 2020/21 domači strokovnjak Miha Mohorčič. Nov obraz v strokovnem štabu je Jan Žbogar.  32-letni Novogoričan bo prva desna roka Mohorčiču. Kondicijski delo in analiza tekem bo še naprej v domeni nepogrešljivega Aleksandra Lapajneta.

Jan Žbogar v času aktivne kariere

Ajdovski Mlinotest je za prihodnjo sezono 2020/21 prevetril strokovni štab članskega moštva. Po dveh zaporednih sezonah v vlogi pomočnika trenerja je bila glavna funkcija zaupana Mihi Mohorčiču. 34-letni Ajdovec je kot glavni trener že deloval v sezoni 2013/2014 na klopi ajdovskega moškega rokometnega kluba.  Pomočnik Mohorčiču pa bo Jan Žbogar. Nekdanji odlični krožni napadalec je v preteklosti vodil mlajše selekcije v sosednjem klubu RK Šempeter Vrtojba. Klub tako v prihodnosti stavi na mlad in ambiciozen strokovni tandem. Tu velja še omeniti izkušenega Aleksandra Lapajneta, ki zaokrožuje trenerski trio. Lapajne bo še naprej skrbel za kondicijski del, analizo ter pripravo na tekme.

V moštvu še naprej ostajajo kineziologinja Tadeja Kovač, vodja moštva Jože Rebek in fizioterapevt Peter Kompara.

Dosedanjemu trenerju Deanu Kovšci, ki je v lanski sezoni vodil Mlinarke, se za ves prispevek in trud neizmerno zahvaljujemo. Kovšca bo še naprej del kluba, saj bo v pomoč pri organizacijski strukturi mlajših kategorij.

Dean Kovšca v sezoni 2019/20