NA VOLJO JE SEZONSKA VSTOPNICA!

Začetek prvoligaške sezone se nezadržno približuje. Mlinarke jo bodo odprle z domačim srečanjem v soboto, 11. septembra ob 20.00, ko v mesto ob mrzli reki prihaja ŽRK Ptuj.

Po trenutnih navodilih NIJZ lahko domače tekme Mlinotesta do nadaljnjega obiskujejo osebe, ki izpolnjujejo PCT pogoj.  Paketi sezonskih vstopnic so številčno omejeni, v prvem svežnju jih bo na voljo zgolj 40. V klubu predlagamo, da pohitite z nakupom.

Vsi, ki ste v lanski sezoni kupili sezonsko vstopnico in ste zaradi epidemioloških razmer in omejitev ostali prikrajšanji za ogled tekem v živo, vam jo za letošnjo sezono podarimo!

Sezonske vstopnice bodo v prodaji od petka 10. septembra dalje preko klubskega emaila: zrk.mlinotest.ajdovscina@gmail.com ter pred domačimi tekmami od 11. septembra dalje (do predvidoma sredine meseca oktobra).

V sezoni 2021/2022 bodo poleg sezonskih vstopnic na voljo tudi posamične karte pred prvenstvenimi in pokalnimi srečanji.

Karte za evropske preizkušnje se bodo prodajale ločeno in niso vštete v paket sezonske vstopnice!

Paket sezonske vstopnice stane 35 € in vsebuje:

  • vstop na 13 domačih prvenstvenih tekem (redni del in končnica) v 1.A DRL 2020/21,
  • vstop na domače tekme v pokalu,
  • prednostni vstop na srečanje v primeru omejene kapacitete gledalcev,
  • avtomatsko mesto v bobnu za žreb glavne nagrade ob koncu sezone ”Vikend paket v termah Olimia”.

Vstopnice za posamične tekme bodo letos na voljo v dveh rangih:

  • 5€ za tekme proti ekipam – RK Krim Mercator; ŽRK Z’dežele Celje, RK Zelene doline Žalec in ŽRK Krka ter vse tekme v končnici (razigravanje po rednem delu prvenstva),
  • 3€ za tekme proti ekipam: RKŽ Zagorje, ŽRK Litija, ŽRK Ptuj, ŽRK Velenje, ŽRK Izola ter vsa pokalna srečanja.
  • Za otroke do 12. leta je vstop BREZPLAČEN!

Sezonske vstopnice si lahko zagotovite pred domačimi tekmami od 11. 9. 2021 dalje (prvenstvena tekma proti Ptuju) oz. rezervacijo le teh na klubskem elektronskem naslovu: zrk.mlinotest.ajdovscina@gmail.com

Navijajmo za Mlinarke!