Kolektiv ŽRK Mlinotest se je zbral na zaključni večerji

Igralke ajdovskega Mlinotesta, strokovno vodstvo in celotna uprava so se zbrali na prednovoletni zaključni večerji v gostilni Pigal v Ajdovščini. 

V odličnem ambientu in vrhunski kulinariki je imel uvodno besedo novopečeni predsednik kluba Matej Ličen. Slednji je povedal, da je uprava kluba izjemno zadovoljna s prvim delom prvenstva. Poudaril je, da naj ekipa še naprej stoji skupaj in kar je najbolj pomembno, da bi bilo poškodb čimmanj oziroma nič.

Po uvodnem nagovoru je predsednik čestital kapetanki kluba Maji Svetik, za dobre igre na Svetovnem prvenstvu na Japonskem. Za zaključek je predsedniku uprave podjetja Mlinotest d.d, Danilu Kobalu, podaril klubski dres s podpisi igralk. Tudi g. Kobal se je zahvalil vsem igralkam in strokovnem štabu za fantastične rezultate ter jim zaželel vse dobro v letu 2020.

Mlinarke bodo zavzeto trenirale do konca tedna, nato pa odhajajo na zaslužen premor. K treningom se bodo vrnile kmalu po novem letu.  Mesec januar in februar bosta zelo naporna, saj se bo poleg pokala odvil še drugi del tekmovanja, ki bo nato določil potnike v končnico.