Ivan Vodopivec prejemnik Petomajskega priznanja

Ajdovščina je včeraj praznovala svoj občinski praznik, a tokrat malce drugače kot smo bili vajeni doslej. Osrednje  dogajanje si je bilo mogoče ogledati preko spleta. Najvišje občinsko priznanje – za uspešno delovanje in posebne dosežke trajnejšega pomena  za življenje in razvoj občine je letos prejel nekdanji predsednik ŽRK Mlinotest Ivan Vodopivec.

Ivan Vodopivec je postal predsednik kluba v sezoni 2011/12, ko se je po 14. letih ekipa Mlinotesta znova prebila v prvoligaško tekmovanje. Vodopivec je klub vodil do 31. 10. 2019, ko je svoje mesto prepustil Mateju Ličnu. V dobrih osmih letih je klub pod njegovim vodstvom postal najboljši primorski prvoligaš ter ob tem dosegel nekaj zelo odmevih dosežkov, med drugim tudi dvakratno igranje v Evropi (EHF Challenge Cup).

Ob rokometu je korenito zaznamoval razvojne potenciale Vipavske doline, z veliko vnemo je dva mandata predsedoval KS Batuje, svoja prizadevanja za oblikovanje boljše skupnosti pa uresničeval kot član Občinskega sveta Občine Ajdovščina.

Tudi v našem klubu se Ivanu Vodopivcu zahvaljujemo za vse njegove prispevke in mu iskreno čestitamo ob prejemu najvišjega občinskega priznanja!

Ivan Vodopivec je redni gost na ajdovskih Policah, kjer skupaj z upravo generalnega sponzorja Mlinotest d.d stiska pesti za Mlinarke!