O nas

Navijaška skupina Mlinarji, je nastala na pobudo in veliko željo trenerja članic ŽRK Mlinotest Ajdovščina Dušana Vidmarja. Trenutno štejemo cca. 40 članov in članic.

Prvič smo se odpravili navijat na gostovanje, na derbi v Koper. To je bilo 15.11.2014. Navijačev je bilo za en kombi, bili pa smo zelo glasni. Tako, da lahko rečemo, da smo tudi mi prispevali nekaj, da so punce tisti derbi dobile za en gol in zmagale. Po tekmi je bilo veliko slavje in porodila se je ideja, da podpiramo Mlinarke naprej.

Z podporo ŽRK Mlinotest se je tako rodila navijaška skupina Mlinarji. Začetki so bili težki. Predvsem je bilo težko dobiti veliko število navijačev. Ampak z velikimi uspehi Mlinark, je bilo tudi to veliko lažje.

Prvo sezono nas je hodilo na gostovanja za en kombi, potem pa že veliko več. Prišle so pomembne tekme in navijaška skupina je rasla iz tekme v tekmo, tako kot uspehi kluba.

V evropskih pokalih smo v preteklih letih odšli navijat za igralke in klub na Poljsko in Črno goro, letos pa februarja odhajamo na Kanarske otoke.

Punce so se uvrstile tudi v Evropski pokal Challenge, kamor smo jih in jih tudi bomo podpirali še naprej.