SPREMEMBE V IGRALSKEM KADRU

Medtem, ko so igralke ajdovskega Mlinotesta na zasluženem premoru, pa je v pisarni kluba še kako živahno.

Kljub temu, da je do pričetka priprav na novo sezono še več kot mesec dni, je v ajdovskem prvoligašu zelo živahno, saj je potrebno urediti še veliko administrativnih stvari za prihodnjo tekmovalno sezono.

Petrukhina se seli v Litijo.

Že pred koncem sezone je bilo jasno, da klub zapuščata vratarka Aleksandra Petrukhina in desna zunanja igralka Dominika Mrmolja. V veliko čast nam je bilo, da je imel klub v preteklih dveh sezonaj v svojih vrstah tako kvalitetni igralki. Navsezadnje je obe vrnil iz tekmovalnega premora.

34-letna Aleksandra Petrukhina bo svojo kariero nadaljevala v Sloveniji, pri moštvu ŽRD Litija. Na sosednjo Madžarsko pa se seli domačinka, 27-letna Dominika Mrmolja, na katero smo zelo ponosni, da je z našo pomočjo v roku dveh let, zopet dosegla reprezentančni nivo po tem, ko je že prenehala s svojo športno potjo.

Obema želimo veliko uspeha na rokometnih igriščih in čim manj težav s poškodbami.

V mestu burje je pričela in nato še obudila svojo rokometno pot. ”Domy”, srečno v tujini!

V naslednji sezoni bo prvoligaške minute v dresu Izole, kot posojena igralka nabirala Lara Bratina. Kapetanka letošnje mladinske selekcije Mlinark, se bo kalila pod budnim očesom trenerja Izolank, Boruta Hrena. Klub na perspektivno 18-letnico računa predvsem v prihodnjih letih, saj jo vidi kot eno izmed igralk, ki bo v prihodnosti tvorila ogrodje članske ekipe.

Lara Bratina bo v naslednji sezoni branila barve Izole.

Kot je že nekaj časa znano bosta v naslednji sezoni barve Mlinark zastopali Ana Abina (leva zunanja) in vratarka Klara Hrovatič. Klub se je dogovoril tudi z desno zunanjo igralko, ki pa bo uradno predstavljena v začetku meseca julija.